Butlletí Estel Negre n1

Butlletí d’Agost 2013 de l’ateneu llibertari Estel Negre a Palma. (format lectura).

El que teniu a les mans és el primer número de la segona època del Butlletí Estel Negre. De la primera època es van editar 175 números mensuals fins l’abril de 2007. La periodicitat d’aquesta segona època serà, en principi, irregular, és a dir, que publicarem el butlletí segons puguem. La publicació d’aquest primer número coincideix amb un fet important per a l’Ateneu, com és el seu canvi de seu social. Per qüestions legals hem perdut el local que l’Ateneu Llibertari Estel Negre i la CNT teníem des de feia més de 35 anys al carrer Palau Reial de Palma i hem hagut de marxar a corre-cuita capa altre local, situat aquest, de manera provisional, al carrer Joan Alcover de Palma. El proper número del butlletí donarem més detalls sobre el nou local i sobre les seves possibilitats. Només hem de dir que la persona que vulgui col·laborar amb el butlletí només ens ha d’enviar els articles o col·laboracions(dibuixos,etc.) al nostre correu electrònic ([email protected]). Les persones que vulguin col·laborar amb el seu treball en la redacció del butlletí també poden enviar el seu oferiment o proposta al citat correu electrònic. Esperem que la nova etapa de l’Ateneu al nou local sigui d’allò més fructífera.

Llarga vida al Butlletí Estel Negre!

Llarga vida a l’Ateneu Llibertari Estel Negre!”

[Descarrega en pdf]

Fullets relacionats:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>