Manual bàsic de convivència en comunitat

Editat per Difon La Idea i Repoblament Rural. Versió 3.1. (format lectura).

El que tens a les mans és un compendi d’aprenentatges a base moltes hòsties al llarg dels anys de conviure en comunitat. Molta gent ha caigut pel camí, sovint en el primer any de convivència en un pis d’estudiants. Però molts altres no han desistit i al cap dels anys i moltes cicatrius, algunes han assolit el nirvana de la convivència en comunitat, un estat col·lectiu en el qual tot flueix harmoniosament, els plats deixen d’acumularse a la pica i totes les eines es mantenen en el seu lloc. En aquest llibret trobaràs alguns trucs que et poden ser de gran utilitat en el tortuós camí vers aquest remot ideal.

*Aquest manual està escrit especialment per a comunitats rurals basades en l’autogestió, l’horitzontalitat i la sostenibilitat, tot i així, la major part de lliçons que s’hi donen són aplicables a qualsevol altre tipus de comunitat.

[Descarrega en pdf]

Fullets relacionats:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>