Terra Cremada (Numero 1)

Publicació contra la derrota.

Revista gratuita editada a Barcelona, a març del 2010. Versió en castellà a Terra Cremada (format lectura)

[...] “Necessitem estar presents i enfrontades a la seva visó unívoca del món. Necessitem, a més a més, moments de reflexió, des de la tranquillitat, per analitzar els processos de lluita que es donen i dels que participem, evidenciant el seu denominador comú, per enfortir-los en la seva perspectiva anticapitalista i contra l’estat. A vegades les dinàmiques que genera una lluita no permeten veure part de la seva essència, però totes elles ensenyen, exemplifiquen i així ens ajuden a traçar la nostra estratègia. És en aquest moment en el que ens volem trobar per qüestionar-nos el que està succeint i generar les preguntes que ens portin a buscar les respostes en la lluita social en la que estem immerses, vulguem o no vulguem. I les respostes difícilment ens les ofereixen els llibres, es troben al carrer i a la calor de la revolta.

Amb aquesta publicació volem unir-nos a aquesta línia que s’està treballant des de fa temps; a l’esforç de les companyes que volen salvar les distàncies que separen les diverses lluites, i les diferències que existeixen entre col·lectius i individualitats que en el fons totes busquen el camí que ens tregui del merder que ens immobilitza. Hem de cercar les formes per trobar-nos i crear els supòsits vàlids per teixir l’estratègia que ens faci presents a la societat que tenim intenció de destruir.

Busquem les nostres còmplices.”

Continguts:

- Una possible presentació…

- Ensopegar amb la mateixa pedra

- De la magdalenofobia a la creació d’espais autònoms

-Apunts sobre la cultura de la separació. Lluites amb els migrants

- Resenyes

[Descarrega en pdf]

Fullets relacionats:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>