La resposta de l’anarquisme a la ciència i altres textos

Fullet editat per Canya de la Muntaya el 2011 a Alcoi, Alacant (format impresió). En ell ens presenten 4 textos d’en José Ardillo al voltant de la ciència, la tecnologia, i l’energia. En el text principal que dóna nom al fanzine, l’autor fa un recorregut entre les diverses consideracions que ha tingut la ciència dins el vell moviment anarquista, a través d’autors com Bakunin, Kropotkin o Eliseu Reclús, per més tard arribar fins a Feyerabend, L’Enciclopédie des Nuisances, i col·lectius més actuals com el grup Oblomoff.

Continguts:

Editorial || La resposta de l’anarquisme a la ciència || Lewis Mumford i el mite de la Màquina || Energia i poder. Una discussió al voltant de Las ilusiones renovables || Utopistes i anarquistes enfront del control de l’energia.

[Descarrega en pdf]

Fullets relacionats:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>