Quan ningú no ens representa.

Debats sobre l’autonomia. Recull de textos.

Universitat Invisible – Estudis socials I. Març 2012 (format lectura). Aquest cuadern correspon al cicle sobre autonomia de cinc sessions fet a la Universitat Invisible de Sants (Barcelona) al març de 2012. Conjuntament a l’explicacció de cada sessió s’adjunten els materials escrits amb els quals es va proposar el debat.

Què significa, tanmateix, una societat autònoma? Qui i com s’exerceix la dominació? Quines subjectivitats neixen de la resistència a la dominació? És suficient la protesta per transformar la societat? Quins mons volem crear? Com seguim construint aquesta autonomia?

[Descarrega en pdf]

Fullets relacionats:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>