Abrazando el Caos Nº8

Fanzine editat a Xile. Format lectura. Número 8.

”Número 8 de Abrazando el Caos, revista anarquista que intenta difondre idees, anàlisis, propostes pràctiques, així com recopilar escrits sobre els diferents conflictes on anarquistes han resistit i atacat la repressió exercida per ja centenars d’anys d’els qui es reparteixen el món i fan el que volen amb els qui ho habiten, anem i seguim donant forma al seu contingut i afilant al seu torn les nostres teories perquè quan la portem a la pràctica siguin el més eficients possibles, per fer d’elles, de la pràctica, noves teories, nostres, úniques(…).”

[descarrega en ODF]

 

Fullets relacionats:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>