Abrazando el Caos Nº10

Fanzine editat a Xile. Format lectura. Número 10.

”Número 10 de Abrazando el Caos, revista anarquista que intenta difondre idees, anàlisis, propostes pràctiques, així com recopilar escrits sobre els diferents conflictes on anarquistes han resistit i atacat la repressió exercida per ja centenars d’anys d’els qui es reparteixen el món i fan el que volen amb els qui ho habiten, anem i seguim donant forma al seu contingut i afilant al seu torn les nostres teories perquè quan la portem a la pràctica siguin el més eficients possibles, per fer d’elles, de la pràctica, noves teories, nostres, úniques(…).”

[descarrega en PDF]

 

Fullets relacionats:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>