Terra Cremada (Número 2)

Publicació contra la derrota.

Segon número d’aquesta revista gratuita editada a Barcelona, a abril del 2011. Versió en castellà a Terra Cremada (format lectura)

“Ja ens estem organitzant i ens agrada viure entre nosaltres… però no en tenim prou. Ens apassionen els moments que ens trobem juntes als carrers, a les places, a l’hort o descobrint altres maneres d’estimar-nos més enllà de les hetero-normativitzades, però no en tenim prou. No en tenim prou perquè la nostre vida consta, ara per ara, només de pinzellades inconnexes o de moments d’eufòria col·lectiva en els que una pot discernir entre la vida i la quotidianitat; ens fa por tornar cada dia a la normalitat. És per això que el nostre futur passa inequívocament per creure’ns el present i començar a viure com volem des d’ara, sent cada cop més les que experimentem noves formes de relacionar-nos confrontant l’ordre establert. [...]

No aspirem a arribar a cap bon port, el nostre camí només està sota els nostres peus i de la sinceritat i la conseqüència amb la que donem les nostres passes depèn que els impossibles que avui només somiem esdevinguin realitat, creant situacions que ens empenyin a trobar-nos, foradant la quotidianitat unidimensional, fent de l’excepció el germen d’una vida que intuïm però que encara desconeixem.”

Continguts:

- Contra la derrota

- Adoptant termes que no ens pertanyen; aportacions per una superació de la democràcia

- No dar el brazo a torcer. La violència com a eina política

-29s: el pacifisme en vaga

- La logica de l’enfrontament

- De feixismes

- Resenyes

[descarrega en pdf]

Fullets relacionats:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>