Desmuntant la cultura de la monogamia

Escrit per Na Pai. Fullet editat per Difon l’Idea i Brotbord a abril de 2013. (format lectura)

La intenció d’aquest text és exposar què és la cultura de la monogàmia, com funciona, com afecta a les nostres vides i la nostra societat, assenyalant les problemàtiques que promou, vinculant-la amb els processos econòmics que la determinen i proposar alternatives econòmiques i relacionals encaminades a la superació del sistema patriarcal i capitalista, amb l’objectiu de fer possible la construcció d’unes relacions més lliures, conscients, respectuoses i saludables.

[Descarrega en pdf]

 

Fullets relacionats:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>