Només una societat injusta necessita presons. Un manifest contra el tancament i la tortura.

Fanzine editat amb motiu de la Marxa a la presó de Palma del 31 de desembre de 2014. Mallorca, Illes Balears. [format lectura]

El proper dia 31 desembre de 2014 es convocarà una nova marxa a la presó de Palma en solidaritat amb totes les persones preses. La tortura i l’aïllament és el programa que aquest sistema malalt té reservat per a qui desafia el seu orde, ja sigui per convicció o de vegades per simple necessitat. Aquest text, on s’exposen alguns dels motius que ens porten a continuar fent aquesta marxa, és una denúncia sobre la situació de les persones recloses i del paper punitiu del sistema penitenciari. Però també és una crida a la solidaritat i a reactivar entre totes la lluita contra la presó, el tancament i la tortura.

[Descarrega en pdf]

Fullets relacionats:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>