Internacional Situacionista.

Textos de la I.S. , Andrés Devesa y Anselm Jappé.

recull de texts sobre la Internacional Situacionista, editat per Mariposas del Caos, en 2005-2006. (format impressió)

Aquest fanzine es pot veure com una introducció al pensament crític de la Internacional Situacionista i al seu contexte històric. Els dos primer textos, “La Internacional Situacionista. Auge y caída de la crítica a la sociedad espectacular.” per Andrés Devesa i “Espectáculo: Fase suprema de la abstracción” per Anselm Jappé ens donan una visió general amb persectiva de les tesis principals de la Internacional Situacionista, situant-les en el seu context històric així com en la tradició de la teoria crítica. Després ens trobam amb alguns textos breus apareguts a la revista amb el mateix nom, alguns dels qual estan firmats per tot el col·lectiu i altres nomès per membres del mateix en solitari: “Definiciones”, “Tesis sobre la revolución cultural” (Guy Debord), “Sobre el empleo del tiempo libre” i “Los situacionistas y las nuevas formas de acción en la política y el arte” (René Vienet).

[Descarrega en pdf]

Fullets relacionats:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>