Agroecologia y revolución verde

per Alba Lamo, editat per Tierra de Fuego, Islas Canarias a 2006 (format impressió / escanejat).

En aquest fanzine ens trobem un anàlisi del període de augment global de la producció agrícola conegut com la “Revolució Verda”, les seves implicacions a nivell mundial: explotació de recursos, distribució dels aliments i la riquesa, generació de pobresa, etc… tot presentant una comparació entre les pràctiques industrials i les pràctiques arqueològiques.

[Descarrega en pdf]

Fullets relacionats:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>