Técnica, tecnologia y progreso desde una perspectiva crítica.

AA. VV. Konektante Edicions, Estiu 2012. (Universitat Lliure de Mallorca) (format lectura)

Recull de textos per a l’anàlisi i el debat sobre la influencia de la tècnica i la tecnologia en la societat moderna (industrial). El contingut és de caràcter introductori, plantejant les bases per a una critica del progrés tècnic i tecnològic. Podem trobar fragmentes de texts de autors més clàssics com Herbert Marcuse o Günter Anders seguits de critiques més recents de autors com Miquel Amorós, Javier Rodríguez Hidalgo, Ted Jackzynski o Los Amigos de Ludd, tot acompanyat de imatges, vinyetes i ilustracions relacionades. Al final es pot trobar una bibliografia per a omplir informació sobre el tema.

[Descarrega en pdf]

Fullets relacionats:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>