Abrazando el Caos Nº11 & Conspiración Ácrata Nº18

Fanzine editat a Xile. Format lectura. Número 11 i 18, de Abrazando el Caos i Conspiración Ácrata respectivament.

”Número 11 de Abrazando el Caos, revista anarquista que intenta difondre idees, anàlisis, propostes pràctiques, així com recopilar escrits sobre els diferents conflictes on anarquistes han resistit i atacat la repressió exercida per ja centenars d’anys d’els qui es reparteixen el món i fan el que volen amb els qui ho habiten, anem i seguim donant forma al seu contingut i afilant al seu torn les nostres teories perquè quan la portem a la pràctica siguin el més eficients possibles, per fer d’elles, de la pràctica, noves teories, nostres, úniques(…).

Veient en l’enfortiment del debat real i sincer, així com en el mutu coneixement de les particularitats de cada regió on actuen grups o individuxs refractaris a l’ordre mundial, una excel·lent oportunitat per afermar la nostra lluita, donem lloc a est numero compartit entre Conspiración Ácrata i Abrazando el Caos.”

[descarrega en PDF]

Fullets relacionats:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>