Abolim els restaurants

Una crítica obrera de la indústria del servei alimentari.

n’aquest fanzine/cómic de www.prole.info traduït al català, es fa un repás crític del funcionament d’un restaurant modern: el procés de producció, la especialització dels treballadors, els beneficis del patró, l’ús de maquinaria, , les propines, etc… A través del exemple concret exposat s’analitza la lògica capitalista i els interesos oposats de treballadors i patró que dona lloc a la lluita de classes els objectius de la qual no son altres que la consecucció d’un mòn sense classes, ni explotació, ni restaurants. Editat per Difón la Idea a Barcelona. (format impressió / escanejat)

“Quan t’hi pares a pensar, es fa estrany que milers de persones en una gran ciutat moderna passin el seu temps fregant plats en subterranis infernalment caldejats. La pregunta que estic plantejant és per què les coses segueixen així- a quins propòsits serveix, i qui vol que això continuï… ” George Orwell

[descarrega en pdf]

Fullets relacionats:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>