La crisi del deute. No devem! No pagam!

Fanzine de denúncia sobre la crisi financera i la seva relacció amb el deute. Editat per la Coordinadora Llibertaria de Mallorca, Maig 2014. [format lectura]

Continguts: Introducció. I d’on surt aquest deute? Orígens de la bombolla immobiliària espanyola. El context mundial. El context espanyol. Però qui compra els habitatges? Boom de la construcció de grans infraestructures. Corrupció. La creació de grans fortunes. L’esclat de la bombolla. El deute de la banca, les empreses i les famílies. La falta de liquidesa i el capital virtual. Una estafa anomenada crisi, l’augment del dèficit de l’Estat. L’Estat avala el sector financer. Les polítiques d’ajustament. Una ofensiva capitalista contra la classe treballadora. L’augment de l’atur. Els desnonaments en massa. La trampa del deute. La inversió militar al marge dels retalls. Un nou negoci pels mercats financers. El cas d’Islàndia. Conclusions. La resposta popular. La lluita contra el deute des d’una perspectiva anarquista.

[Descarrega en pdf]

Fullets relacionats:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>