Informació, comunicació i mitjans

Fanzine de recull de textes per a l’analisi i el debat editat per El fullet perdut d’en Rotget a Mallorca,  2016.

Tant la informació com la comunicació constitueixen pilars bàsics de tota societat, que entronquen i influeixen fortament en molt d’altres aspectes relacionats amb la política o l’economia, i per tant en l’articulació de les relacions de poder, però també configuren en certa mesura les relacions socials entre les persones de “a peu”, els valors culturals i la identitat dels individus. És per això que una anàlisi i crítica de les maneres d’informar-nos i comunicar-nos, o fins i tot de què és en si la informació i la comunicació, a les nostres modernes “societats de la informació” es fa completament necessària a l’hora de treballar per engegar un projecte revo- lucionari d’emancipació social.

En aquest fanzine trobaràs un petit recull de texts que aborden aquestes qüestions relacionades amb la informació i la comu- nicació. Esperem que aquests texts que presentem, i que han estat tots publicats amb anterioritat, sense construir un discurs compacte i tancant, ens serveixen com a humils contribucions per a incitar un debat més general sobre aquestes qüestions en els ambients contestataris de Mallorca.

Continguts:

[pàg 3] La Tiranía de la Imagen, de Todo por Hacer.
[pàg 9] Contribución a la crítica de la autonomía política,
de Gilles Dauvé (fragmento).
[pàg 16] Fragmento del texto de presentación de Esfuerzo no 1.
[pàg 17] El que se mueve no sale en la foto, del Grupo Ruptura.
[pàg 33] La cadena ser i l’anarquisme, text anònim.

[Descarrega en pdf]

Fullets relacionats:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>