Fonamentant les bases d’una lluita anticapitalista contra la cultura monògama

Per Na Pai, Novembre de 2012. Editat per Difon La Idea. (format lectura).

“La intenció d’aquest text és exposar les problemàtiques que provoca la cultura monògama en les nostres vides i la nostra societat, vinculant-la amb els processos econòmics que la determinen i proposar alternatives econòmiques i relacionals encaminades a la superació del sistema patriarcal i capitalista, amb l’objectiu de fer possible la construcció d’unes relacions més lliures, conscients, responsables i saludables.”

[Descarrega en pdf]

Fullets relacionats:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>