Relacions obertes per a principiants

Fanzine editat per Difon la Idea i Brot Bord adaptant alguns fragments del llibre “With open hands. Beginners Tips for Open Relationships”editat per Godhaven Ink i del llibre “Recipes for disaster” editat pel col·lectiu Crimethinc. (format impressió / escanejat)

“En part, haurpíem d’escollir relacions obertes perquè desafien bona part de la nostra perjudicial socialització. L’estàndard de la nostra societat és la monogàmia, un contracte de possessivitat que implica escassedat amorosa. Crec que podríem ser més creatius amb els nostres sentiments. L’amor no és limitat, rar, o finit. Es multiplica a si mateix.”

[Descarrega en pdf]

Fullets relacionats:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>