Propuesta para una manera distinta de entender la organización

Fullet anònim sobre la qüestió de l’organització per a la lluita social des d’una perspectiva anarquista. En el text s’exposa una visió de l’organització allunyada dels esquemes tradicionals d’una organització permanent aglutinadora d’una majoria social i encarregada de fer la revolució. Al contrari la proposta és més propera a un funcionament a partir de grups d’afinitat i de connexions entre ells. (format impressió /escanejat)

[Descarrega en pdf]

Fullets relacionats:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>